Din.rekruttering

Rekruttere personell kvalitetssikret - med garantier

Vår jobb er å finne de beste talenter for din bedrift.

Vi er et rekrutteringsbyrå som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere, spesialister og medarbeidere til faste stillinger. Vi er det eneste rekrutterings- og bemanningbyrået som er 100% fokusert på havbruksnæringen og sjømatindustrien. Det er vi som skaffer erfarne og høyt kvalifiserte medarbeidere med lokal tilhørighet til din bedrift.

Våre rekrutteringskonsepter

Executiv Search – Headhunting

Målrettede søk etter ledere og spesialister, gjerne på et høyt stillingsnivå. I tillegg til søk i vår database arbeider vi systematisk i markedet med å identifisere aktuelle kandidater. Vi har et bredt kontaktnett i bransjen vi arbeider innenfor. For hvert oppdrag utarbeider vi en ny bruttoliste med aktuelle kandidater som presenteres oppdragsgiver før kandidatene kontaktes. Metoden har gitt gode resultater i et stramt arbeidsmarked, hvor annonsert rekruttering ikke har gitt det ønskede resultat.

Annonsert rekruttering

Vi arbeider også med annonserte oppdrag der kunden ønsker å utlyse stillingen. En god metode der responsen i markedet gir god nok kandidattilfang. Her ivaretar vi kandidatkontakten og administrerer søkeprosessen. Vi intervjuer kandidater og kvalitet sikrer disse ved bruk av testverktøy og referanseintervjuer og innstiller til ansettelse. I dagens stramme arbeidsmarked vil ofte en kombinasjon av de to metodene være å anbefale.

Vurdering av enkeltpersoner

Der kunden selv har utlyst stillingen og håndtert prosessen bidrar vi med en evaluering av sluttkandidater. Dette gjør vi ved å gjennomføre et intervju med kandidatene, bruk av testverktøy og referanseintervjuer.

Rekruttering med positive resultater

Å skape verdier gjennom mennesker krever engasjement og kompetanse. Vi må forstå vår oppdragsgivers behov når vi rekrutterer for dem. I samarbeid med kunden starter hver rekruttering med en grundig utarbeidelse av en kravspesifikasjon for stillingen. Dette er helt avgjørende for en god ansettelse, for det er her vi avklarer forventninger rundt utdannelse, erfaring og bakgrunn. Den nye kravspesifikasjonen kan også være et godt supplement for virksomheten, i å kvalitetssikre sitt behov og stillingsinstruks.

Vårt tjenestespekter er bredt, og vi skreddersyr løsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

Bruker du for mye tid på rekruttering istedet for å hjelpe din bedrift med å vokse?
Da er Din.rekruttering løsningen for deg.

  Avtale et rask samtale med oss

  Vår visjon er å være avgjørende for våre kunders suksess – la oss få vise dere at vi kan!

  Vi skal være avgjørende for våre kunders suksess

  Omfattende kompetanse i havbruk og næringsmiddelindustrien

  Vi gir deg mulighet til å utvikle deg!

  0
  Vikarer i arbeid
  0
  Kandidater registrert
  0
  Stillinger besatt
  0
  Fornøyde kunder
  Leter du etter noe annet? Det er mer der det kom fra:

  Din.bemanning

  Å benytte et bemanning løsning kan være løsningen dersom behovet for permanent arbeidskraft er usikkert.

  Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi er et selskap som er preget av engasjement.

  • Redusere samtaler.
  • Redusere tiden som brukes på CV.
  • Redusere tiden som brukes på intervjuer.
  • Redusert tid og kostnader.

  Hvorfor velge oss

  Vi leverer tjenester innen outplacement, individuell prestasjonsutvikling og kompetansekartlegging.

  Uansett størrelsen på virksomheten din, finne den rette kandidaten som passer inn med bedriftens kultur er like viktig som å sørge for at de har rett kompetanse. Vi verdsetter langsiktig, gjensidig fordelaktig forhold og ved å arbeide tett sammen med deg, vil bygge en grundig forståelse av dine behov for å gjøre de mest aktuelle anbefalinger og fylle ledige stillinger mer effektivt.

  Bruker du for mye tid på rekruttering istedet for å hjelpe din bedrift med å vokse?
  Da er Din.rekruttering løsningen for deg.

   Avtale et rask samtale med oss