Hvorfor velge oss

Hvorfor velge oss

Uansett størrelsen på virksomheten din, finne den rette talentene som passer inn med bedriftens kultur er like viktig som å sørge for at de har rett kompetanse. Vi verdsetter langsiktig, gjensidig fordelaktig forhold og ved å arbeide tett sammen med deg, vil bygge en grundig forståelse av dine behov for å gjøre de mest aktuelle anbefalinger og fylle ledige stillinger mer effektivt.

Vi setter fokus på bransjekunnskap.

Mangel på bransjekunnskap savnes ofte hos kjøpere av bemanningstjenester. DB Partner besluttet tidlig å gjøre noe med dette og laget en driftsmodell tuftet på fagkunnskap hos sine konsulenter.

Vi setter kvalitet i høysetet

Kvalitet skal ALLTID ha førsteprioritet i våre prosesser.

Vi har en solid økonomi

Der kunden selv har utlyst stillingen og håndtert prosessen bidrar vi med en evaluering av sluttkandidater. Dette gjør vi ved å gjennomføre et intervju med kandidatene, bruk av testverktøy og referanseintervjuer.

Vi eier virksomheten

I motsetning til selskaper som er en liten del av et stort internasjonalt konglomerat, har vi reelle investeringer i DB-Partner – Trygghet og gode løsninger er vårt levebrød. Uten et morsselskap å svare til, er vår eneste prioritet er å levere de beste bemanningsløsninger for våre kunder.

Vi er erfarne

Vårt team består av personer med en samlet erfaring i bransjen i mer enn 20 år. Du vil ikke bli intervjuet av noen som ikke har livserfaring, enn si arbeidserfaring!

Vi er fleksible

Vi kan skreddersy vår service til deg. Vi har muligheten til og engasjementet for å se på dine individuelle behov for rekruttering og utarbeide en strategi tilsvarende.

Vi tenker utenfor boksen

Vi finner den løsningen som passer best for DEG og dine behov.

Vi har det gøy

Dette betyr; fordi vi elsker det vi gjør, kommer vi til å gjøre en mye bedre jobb enn noen som ikke gjør det.

Vi setter mennesket i fokus

DB-Partner har en enestående og inngående kjennskap til menneskelige ressurser og væremåte, og verktøyene som kan brukes for å måle kulturmiljø og teamdynamikken ved våre kunders bedrifter.

Våre tjenester

Strekker seg utover kandidatplassering. Vår oppfølging gir langsiktig støtte for å sikre fortsatt suksess for arbeidstaker. Vi har også utviklet et vell av ressurser for arbeidsgivere, fra nyhetsbrev med oppdateringer og tips, til fagspesifikke kurs og lederopplæring.

Vi kan stille med gode attester

Hvert år vi blir mer og mer engasjert er resultatet personlige henvisninger fra både arbeidsgivere og jobbsøkere: en trygg bekreftelse til det høye nivået av profesjonalitet og service som vi tilbyr.

0
Vikarer i arbeid
0
Kandidater registrert
0
Stillinger besatt
0
Fornøyde kunder

Din.rekruttering

Vårt mål er alltid å finne den beste kandidaten til å fylle den utlyste stillingen

Vi er et rekrutteringsbyrå som tilbyr tjenester innen rekruttering og utvelgelse av ledere, spesialister og medarbeidere til faste stillinger.

  • Kartlegging
  • Kandidatsøk
  • Søkerbehandling
  • Ansettelse og avslutning av prosess

Din.bemanning

Å benytte et bemanning løsning kan være løsningen dersom behovet for permanent arbeidskraft er usikkert.

Vi er et rekrutterings- og bemanningsbyrå. Vi er et selskap som er preget av engasjement.

  • Redusere samtaler.
  • Redusere tiden som brukes på CV.
  • Redusere tiden som brukes på intervjuer.
  • Redusert tid og kostnader.

Hvorfor velge oss

Vi leverer tjenester innen outplacement, individuell prestasjonsutvikling og kompetansekartlegging.

Uansett størrelsen på virksomheten din, finne den rette kandidaten som passer inn med bedriftens kultur er like viktig som å sørge for at de har rett kompetanse. Vi verdsetter langsiktig, gjensidig fordelaktig forhold og ved å arbeide tett sammen med deg, vil bygge en grundig forståelse av dine behov for å gjøre de mest aktuelle anbefalinger og fylle ledige stillinger mer effektivt.

Bruker du for mye tid på rekruttering istedet for å hjelpe din bedrift med å vokse?
Da er Din.rekruttering løsningen for deg.

    Avtale et rask samtale med oss