Vår kompetanse

Det er vi som finner de beste lederne og spesialistene til Havbruks- og Akvakulturindustien. Din BemanningsPartner leverer trygge, kvalitetssikre og bransjespesialiserte bemannings- og rekrutteringsløsninger. Gjennom en unik bransjekompetanse skal vi for våre utvalgte segmenter være den foretrukne leverandør.

Bemanning og Rekruttering innen Havbruk

Innen Havbruk og Akvakultur rekrutterer vi både midlertidig og faste ansatte. Vi samarbeider tett med våre kunder for å forstå deres virksomhet og utvikler en modell for bemannings- og rekrutteringsbehov.

Rekruttering for Sjømatnæringen

Rekruttering tjeneste for faste ansatte.

AquacultureTalent®

AquacultureTalent®: En ny plattform som knytter de beste talentene opp mot ønsket kompetanse – 2016 ReSI Award Nominert Finalister

Liker hva du ser?

Bli kjent med oss enda bedre i en rask telefon

  Din BemanningsPartner fusjon av talenter

  Vi er på et oppdrag for å gjøre rekrutteringen og beanning en givende opplevelse for alle, vi er eneste spesialiserte Bemanning og Rekrutteringsselskap for havbruk og fiskeri industri.

  Adm. Dir
  Jon Botn Jørgensen
  Avd.leder Nord-Norge
  Tor Stokka
  Rådgiver
  Jørgen-Roald Botn Thorsø
  Økonomisjef
  Bjørn H. Nikolaisen
  Rådgiver
  Kine Jeanette Hanssen
  Rådgiver
  Aleksander Botn-Langøy
  Kunde og personalkonsulent
  Erik Brodal

  AquacultureTalent

  AquacultureTalent, the only dedicated, user-friendly and affordable recruitment platform for global Aquaculture, Seafood and Fisheries industry, providing the industry with recruiting, executive search and talent acquisition solution. Our team is formed by Recruiters with long experience from Aquaculture industry, Marketers and TALENTS with passion for Human Resource Industry.

  Founder & Executive Talent Acquisition Manager
  Cristian L Popa AVed
  Operational Manager
  Ruben Botn-Jørgensen