Aktuelle kandidater

Aktuelle kandidater 150 150 Din BemanningsPartner
Kandidat 1 
Navn:
Eduard
Født:
02.08.1979
Nasjonalitet:
Kjøttskjærer og slakter gris, små-, og storfe.7 års dokumentert erfaring.
Erfaring fra Norge og Tyskland
Språk:
Engelsk
Utdannelse:
1996 Fagbrev -Slakter og kjøttskjærer
Relevant yrkeserfaring:
2009 – 2013 Luxemburg; slakter og kjøttskjærer (gris, okse og lam)2007 – 2009 Tyskland; kjøttskjærer (okse, gris og lam)
2007 Norge-Nortura; kjøttskjærer (okse, gris og lam)
2006 Tyskland; kjøttskjærer (okse, gris og lam)
Oppholdstillatelse:
Ja
Hygienekurs:
Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges
Helseattest:
Ja
Startdato:
Umiddelbart
Annet:
Eduard har lang erfaring med slakting og yrkestyngde på hele slakterprosessen og nedskjæring av alle dyreslag.1 års yrkeserfaring fra jobb som kjøttskjærer i Norge.

Kandidat 2
Navn:
Tomas
Født:
22.03.1972
Nasjonalitet:
Tsjekkia
Språk:
Engelsk
Utdannelse:
2009 – 2014 Pølsemaker-butikkslakter og slakter på gris
Noe skjæreegenskaper på gris
Relevant yrkeserfaring:
2009 – 2014 Slakter – Royal Home Tsjekkia
2000 – 2009 Logistikksjef VU 6272 Tsjekkia
Oppholdstillatelse:
Ja
Hygienekurs:
Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges
Helseattest:
Ja skal fremlegges
Startdato:
Åpen
Annet:
Fleksibel for nye arbeidssituasjoner, sosial, ansvarsbevisst og liker å jobbe i team. Lang erfaring med logistikk, lager og lederstillinger. Tomas har 15 års erfaring med slakting og skjæring av gris og 4 års erfaring som pølsemaker/ butikkslakter.

Kandidat 3
Navn:
Michael
Født:
13.11.1978
Nasjonalitet:
Tyskland
Språk:
Engelsk
Utdannelse:
1995 – 1998 Fagbrev pølsemaker – kjøttskjærer – slakting
2001 – 2001 Mesterbrev
Relevant yrkeserfaring:
2001 – i dag Vion Anklam GmH-jobbet med slakting, skjæring og mat produksjon – okse og gris.
2001 – 2001 – kjøttskjærer gris
Oppholdstillatelse:
Ja
Hygienekurs:
Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges
Helseattest:
Ja
Startdato:
1 mnd
Annet:
Michael har lang erfaring med hele kjøttproduksjon skjæring og slakting. Fagbrevet i Tyskland er litt som det gamle «pølsemaker» yrket med jobb i alle ledd inkl slakting. Når det kommer til pølse og påleggsproduksjon har han jobbet i slakterbutikk med hakke på 10 – 50 liter