Aktuelle kandidater
Aktuelle kandidater https://www.db-partner.no/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Din BemanningsPartner Din BemanningsPartner https://www.db-partner.no/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpgKandidat 1 | |
Navn: | Eduard |
Født: | 02.08.1979 |
Nasjonalitet: | Kjøttskjærer og slakter gris, små-, og storfe.7 års dokumentert erfaring. Erfaring fra Norge og Tyskland |
Språk: | Engelsk |
Utdannelse: | 1996 Fagbrev -Slakter og kjøttskjærer |
Relevant yrkeserfaring: | 2009 – 2013 Luxemburg; slakter og kjøttskjærer (gris, okse og lam)2007 – 2009 Tyskland; kjøttskjærer (okse, gris og lam) 2007 Norge-Nortura; kjøttskjærer (okse, gris og lam) 2006 Tyskland; kjøttskjærer (okse, gris og lam) |
Oppholdstillatelse: | Ja |
Hygienekurs: | Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges |
Helseattest: | Ja |
Startdato: | Umiddelbart |
Annet: | Eduard har lang erfaring med slakting og yrkestyngde på hele slakterprosessen og nedskjæring av alle dyreslag.1 års yrkeserfaring fra jobb som kjøttskjærer i Norge. |
Kandidat 2 |
|
Navn: | Tomas |
Født: | 22.03.1972 |
Nasjonalitet: | Tsjekkia |
Språk: | Engelsk |
Utdannelse: |
2009 – 2014 Pølsemaker-butikkslakter og slakter på gris Noe skjæreegenskaper på gris |
Relevant yrkeserfaring: |
2009 – 2014 Slakter – Royal Home Tsjekkia 2000 – 2009 Logistikksjef VU 6272 Tsjekkia |
Oppholdstillatelse: | Ja |
Hygienekurs: | Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges |
Helseattest: | Ja skal fremlegges |
Startdato: | Åpen |
Annet: | Fleksibel for nye arbeidssituasjoner, sosial, ansvarsbevisst og liker å jobbe i team. Lang erfaring med logistikk, lager og lederstillinger. Tomas har 15 års erfaring med slakting og skjæring av gris og 4 års erfaring som pølsemaker/ butikkslakter. |
Kandidat 3 |
|
Navn: | Michael |
Født: | 13.11.1978 |
Nasjonalitet: | Tyskland |
Språk: | Engelsk |
Utdannelse: |
1995 – 1998 Fagbrev pølsemaker – kjøttskjærer – slakting 2001 – 2001 Mesterbrev |
Relevant yrkeserfaring: |
2001 – i dag Vion Anklam GmH-jobbet med slakting, skjæring og mat produksjon – okse og gris. 2001 – 2001 – kjøttskjærer gris |
Oppholdstillatelse: | Ja |
Hygienekurs: | Animalia hygienekurs for kjøttindustrien kan fremlegges |
Helseattest: | Ja |
Startdato: | 1 mnd |
Annet: | Michael har lang erfaring med hele kjøttproduksjon skjæring og slakting. Fagbrevet i Tyskland er litt som det gamle «pølsemaker» yrket med jobb i alle ledd inkl slakting. Når det kommer til pølse og påleggsproduksjon har han jobbet i slakterbutikk med hakke på 10 – 50 liter |
- Posted In:
- Uncategorized