All Time High – Omsetningsrekord

All Time High – Omsetningsrekord 150 150 Din BemanningsPartner

Din BemanningsPartner hadde en alltime high omsetning økning med 44 % fra 2010 til 2011 og når enda en gang en omsetningstopp.

Din BemanningsPartner AS sine regnskapstall for 2011 viser en alltime high omsetning økning med 44 % fra 2010 til 2011.

Selskapet, som ble opprettet i 2005, har via utskillelse som egen driftsenhet i 2007 spesialisert seg på rekrutterings- og bemanningstjenester for bedrifter innen matindustrien.

Fra overgangen til en konsernmodell og frem til regnskapsavslutning 2009 har Din BemanningsPartner økt sin omsetning med over 140 %.

Oppdaterte tallene fra 2010 viser at selskapet holder en fortsatt stø kurs mot enda en årlig omsetningsrekord. Din BemanningsPartner AS sine regnskapstall viste etter

august 2010 atter igjen en ny omsetningstopp, 28% økning sett i forhold til samme periode i 2009.

Det kan legges til at Din BemanningsPartner har den høyeste kredittverdighet.

De ferske tallene fra driftsregnskapet viser at det finnes et marked for en kvalitetsleverandør av bemanningsløsninger innenfor en hardt økonomisk presset mat- og drikkesektor.

Flere og flere aktører innen næringsmiddelindustrien oppdager at det er lønnsomt for deres egne resultater å benytte seg av eksterne samarbeidspartnere innenfor bemanningssektoren.

Din BemanningsPartner sine kunder mottar godt kvalifisert og motiverte personell som tilfører stabilitet og forutsigbarhet i tilgangen på arbeidskraft. Og med vår forsvarlige økonomiske drift

trygges hverdagen til våre kunder og kandidater.

Kundekontaktene hos DBP har personlig erfaring, kjenner bransjens spesielle krav og er kjent med de daglige utfordringene HR og produksjonsledelse møter.

Vi takker våre nåværende kunder for tilliten dere viser oss og ønsker nye velkommen.

Med vennlig hilsen

Jon Jørgensen, adm.dir

DB-P_logo Kvalitetslev_web NHOService_resize