Vil du unngå hårtap mot sommeren???

Vil du unngå hårtap mot sommeren??? 150 150 Din BemanningsPartner

 

Kalenderen viser slutten av mars, og på utsiden for østlandet sin del også en få soldager i 2014. Det er faktisk ikke mange dager siden forrige soldag, og dette er et tegn for meg på at, joda, det går mot sommeren – Helt sant!

A woman expresses fury whilst looking at her laptop.

Sommeren betyr for mange, spesielt i kjøttindustrien, økt salg, og derfor også større produksjonsvolum. Og, hos de fleste, skjer det samtidig med intern ferieavvikling…

For personalledere byr vårparten på bl.a å planlegge sommerferieavvikling. Én av faktorene som spiller inn på dette puslespillet og et økt salgt er muligens været? Det vil si, ikke den mest forutsigbare faktoren…

DB-Partner har lang erfaring hos både små og store bedrifter i å stille med vikarer til blant annet for å løse ferieavvikling og sesongsvingninger.
 Er dere en bedrift med uvisst behov? Ta kontakt nå for å prate litt hvilke utfordringer som kan komme, det er bedre enn alternativet; å vente til behovet plutselig oppstår. Da kjører man gjerne en for rask prosess på personalutvelgelsen, noe som ofte leder til et mer usikkert resultatet, enten den er intern eller via byrå.

Eksempel fra DB-Partner: Vår kunde(to-skift) ba om bistand til den forestående sesong noen måneder frem. Omfang på behovet var uvisst, dog maks tjue personer. Vi kjørte en utvelgelse blant kandidater bosatt i området, kjørte disse på hygienekurs og grunnopplæring hos oppdragsgiver. Det vil si, kandidatene ble klargjorte for bruk på kort varsel. Underveis som de aktuelle arbeidsukene skred frem holdt DB-Partner en tett daglig dialog med bedriften(avd.lederne), kontaktet og fordelte arbeidsdagene i rettferdig og i forhold til kunnskap og erfaring hos vikarene. Oppdrag fullført og kunde fornøyd!

Roy Hansen, 45 48 99 31
Epost: roy@db-partner.no