En førstereisgutts tanker etter bransjetreff med kjøttbransjen til Kiel

En førstereisgutts tanker etter bransjetreff med kjøttbransjen til Kiel 150 150 Din BemanningsPartner

I dag er det én uke siden jeg var “førstereisgutt” på Kieltur arrangert av KLF og Norsk Kjøtthandel.

En uke tilbake var “førstereisgutt” på Kieltur arrangert av KLF og Norsk Kjøtthandel.

På vegne av bransjespesialisten og avtaleleverandør i Norsk Kjøtthandel; Din BemanningsPartner AS, og andre som var med for første gang, 20140130_184027-1tusen takk for en knakanes kjekk tur!

Og spesielt takk til:

  • Alle, for deres imøtekommenhet!
    Personlig følte jeg meg velkommen, og absolutt “hjemme”, fra jeg satte mine første fottrinn inn i terminalbygget på Hjortneskaia.
  • KLF og Norsk Kjøtthandel for et glimrende gjennomført arrangement og foredragsholdere som engasjerte!
    Ingen kan vel glemme damen fra Danish Crown med sine tanker om hvordan det ville være å hoppe over slakteprosessen og skjære seg en god munnfull fra en sprell levende gris – mye søl og bråk der gitt… Eller Geir Styve med sin «Trygdebeistkverking», eller som gjorde oss oppmerksomme på å benytte ressursene som finnes ens nærmeste omgivelser.
  • Bransjens aktører; kjøttvareprodusenter, våre medleverandører og andre figurer. Det var mange som ga oss leads, innmeldte behov eller var tydelige nysgjerrige på Din BemanningsPartner og spesielt det at våre konsulenter har en bransjefaglig bakgrunn. Vår kjøttfaglige tyngde, interesse og erfaringer fra produksjonsarbeid og -ledelse danner grunnlaget for «vår spesialitet».

Merk 1: Neste uke er det messe SMAK i Lillestrøm. Jeg går ut i fra at mange av dere, som Din BemanningsPartner, skal være der en eller flere dager.

Merk 2: Det er ikke lenge til påske, og spesielt ikke for de av bransjens aktører som har en sesongsvingning i forkant av denne høytiden.

For messedeltakere: Ta kontakt, så kan vi møtes for en prat/kaffe osv…

For «påskebedriftene»: Dere bør umiddelbart ta kontakt slik at vi kan sparre litt om prognose på evt behov. En prognose gjør at DB-Partner lettere kan stille med de beste folkene, tilpasset din bedrift, når behovet «plutselig» er der – Jeg har noen ganger et inntrykk av at vi er de som blir minst overrasket om det plutselige behovet for folk… 🙂

Jeg gjentar, tusen takk for en flott tur!

Ta gjerne kontakt, når som helst. Selvfølgelig aller helst for bestillinger, men også for å prate helt uforpliktende og kanskje sette opp tidspunkt for et møte.

Og til alle, God helg!

Mvh

Roy Hansen; «leder» Team Kjøttindustri, Din BemanningsPartner AS
Mobil: 45 48 99 31
Mail: roy@db-partner.no