Din BemanningsPartner Rekruttering

Din BemanningsPartner Rekruttering 150 150 Din BemanningsPartner

Din BemanningsPartner AS bygger nå opp en egen avdeling for rekruttering til faste stillinger, ledere og spesialister.Successful businesswoman in group of people

Det er fortsatt spesialisering mot næringsmiddelbransjen som gjelder. Der vil vi være best, og en fortrukket samarbeidspartner. Vi bygger dette på to pilarer, tung faglig forankring og et kontaktnett som gjør at vi finner fram til de beste kandidatene.

Å finne fram til og velge ut de rette personene til leder- og spesialiststillinger har aldri vært så viktig som nå. Det handler ikke bare om faglige kvaliteter hos en person. Evnen til å omgås andre, til å kommunisere og ikke minst engasjement vil være avgjørende faktorer.

Rekruttering handler i bunn og grunn om å forstå en situasjon og det å finne en person som passer i denne situasjonen.

Ta kontakt med vår rådgiver Arne J. Halvorsen 915 32 095 for en uforbindtlig prat om hva vi kan bidra med. Arne har jobbet med bl.a rekruttering av ledere og styremedlemmer i en årrekke.

Din BemanningsPartners «Team Kjøttindustri» ønsker Arne lykke til med etablering av vår nye avdeling. Vi ser også frem til at DB-Partner heretter kan tilby et enda mer fullspekter av bemanningsløsninger for næringsmiddelindustrien.